Over BrandM

Bij BrandM houden we van bijzondere merken, merken met een verhaal, echte merken met authentieke recepten die de harten van vele consumenten veroveren. Onze kracht ligt in het identificeren van deze merken (als echte foodfinders), klaarstomen voor de lokale markt en succesvol te lanceren en met name uit te bouwen in retail en foodservice in Nederland en België. Op basis van vertrouwen en lange termijn partnership. BrandM is al ruim 15 jaar een full-service distributeur met een bewezen trackrecord. Als challenger in food in on-trend categorieën.

 

RefreshID

RefreshID is opgericht in 2017, voortkomend uit de zoektocht naar onderscheidende buitenlandse merkconcepten en de behoefte aan een connectie tussen koel-vers en DKW. RefreshID is een full-service distributeur die zich richt op de koel-vers categorieën. Daarnaast zoeken we de verbinding op met andere merken en categorieën om zo te inspireren en oplossingen te bieden.

 

DrinkM

DrinkM is opgericht in 2020, voortkomend uit de groeiende vraag vanuit de retail/horeca omgeving. Vandaag de dag zijn consumenten op zoek naar nieuw avontuur, nieuwe smaken, nieuwe toepassingen en voornamelijk op zoek naar de authentieke verhalen achter de merken. Hier sluit DrinkM zich nauw op aan, het delen van deze bijzondere dranken.